lauantai 10. toukokuuta 2014

How lucky am I to have something that makes saying goodbye so hard

Mietin tässä yks päivä (ja moni muukin päivä) läpi asioita, mitä mulla tulee ikävä Suomesta ensi vuonna enemmän tai vähemmän ja ajattelin kirjottaa niistä tänne blogiinkin. Oli aika jännä samalla huomata, että muutamat asiat, joita luultavasti tuun kaipaamaan on sellaisia, mistä tulee valitettua aika useesti. Ja myöhemmin sitten kun oon siellä valtameren toisella puolella jonkin aikaa ollut, voin kertoa menikö mun arvaukset sinne päinkään. Tässä nyt 10 asiaa, jotka ensimmäisenä tulee mieleen:

1. Perhe ja koti

Tätä ensimmäistä nyt ei varmaan tarvi kauheasti selittää... Oma perhe on aina oma perhe ja koti on aina koti. 


2. Ystävät ja kaverit

..eikä kyllä varmaan tätäkään. Niin monta ihanaa kaveria, joita ei nää melkeen vuoteen. Onneksi on whatsapp, skype ja muut. Tulee myös ikävä kaikkia meijän nyyttäribileitä, parhaita (surkeita) inside-juttuja ja kaikkia huonoja, mutta niin hauskoja ideoita.


3. Luca

Aka mun paras kaveri vuodesta 2004, eli ikääkin sillä alkaa jo olla. Olis tosi kiva, jos hosteilla olis kans koira.


4. Suomiruoka

Varsinkin ruisleipä! Ja Fazer ja xylitolpurkka. Ja kotiruoka yleensä. Pitäis varmaan opetella tekemään jotain suomalaista itse, vaikka oonkin ehkä maailman huonoin kokki. 

5. Sauna

Saunomista tulee ikävä myös. Juoksen varmaan heti ekana saunaan, kun tuun takas Suomeen ja viimesenä iltana ennen lähtöä pitää käydä kans.


6. Mökkeily

Järvimaisema, nuotio ja rantasauna... Parasta.


7. Auto

Se, että voin täällä vaan ottaa auton ja lähteä itse ajamaan. En varmaan edes vielä ymmärrä miten paljon sitä tulee ikävä :D

8. Itsenäisyys

Suomessa oon jo täysi-ikäinen, mutta Amerikassa 18-vuotias on vielä ihan lapsi. Siihen tulee varmaan olemaan vähän totuttelemista. Samalla myös ootan sitä mielenkiinnolla.

9. Salibandy

Onhan sitä tullut jo useampi vuosi pelattua ja koska en aio ottaa mailaa mukaan (vaikka sitä harkitsin), niin sitäkin tulee varmaan ikävä. Toivottavasti voin Jenkeissä sitten reenata jotain muuta lajia. 

10. Suomenkieli

Tai varmaan ainakin aluksi, kun englanti ei vielä oo niin hyvä ja tekisi mieli selittää jotain asiaa, mikä tuntuu englanniksi vaikeelta. Muuten kyllä tykkään englannista paljon enemmän kuin suomesta eikä sitä varmaan enää sitten kaipaile, kun englannin taidot kehittyy.

(WeHeartIt)

Tässä oli nyt muutamia juttuja ja sitten on myös joitain, jotka jätän mielelläni Suomeen odottelemaan vähäksi aikaa, esim. Suomilukiosta pidän mielelläni pienen tauon eikä Suomen ilmastoakaan varmasti tule ikävä paitsi ehkä lunta jouluna, jos sitä ei ole. Mutta saa nähdä! Enää muutama kouluviikko jäljellä ja sitten päästään lomille :) Tsemppiä kaikille viimeiseen koeviikkoon!


-Carla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti