maanantai 28. heinäkuuta 2014

Packing

Jep, ei alkanut seuraava postaus sillä sanalla, mitä viime postauksessa toivoin, mutta kyllä sekin päivä vielä koittaa!
 Perjantaina mulle soitettiin Upilta väliaikatietoja eli aikalailla niitä samoja juttuja, mitä äitillekin oli soitettu jokunen päivä aikaisemmin. Kerrottiin, että tiedot voivat tulla nyt minä hetkenä hyvänsä ja käskettiin alkaa jo pakkaamaan, sillä kun tiedot tulee nii lähtö on todennäköisesti siitä hetkestä korkeintaan viikon päässä. Nyt on sitten laukut kaivettu esille ja pakkaaminen aloitettu! Aluksi pää löi vähän tyhjää eikä mulla ollut mitään hajua, mitä sitä pitäisi ottaa mukaan ja minkä verran. Nyt oon kuitenkin päässyt jo aikalailla selvyyteen siitä, mitä otan mukaan ja osa kamoista on jo pakattukin. Oon oikeestaan aika ylpee itsestäni, koska tää on varmaan ensimmäinen kerta, kun oikeesti pakkaan ajoissa ja harkitusti :D En halua edes ajatella sitä, kun pitää pakata takaisin Suomeen tuloa varten ja sitä tavaraa on ehkä kymmenen matkalaukun edestä...

Ajattelin kirjottaa tästä pakkaamisoperaatiosta blogiinkin, koska luulen, että ainakin joku saattaa miettiä miten ihmeessä pakata vuoden reissulle ja ehkä tästä on jopa apua jollekin toiselle vaihtarille. Vaatteita suositellaan ottamaan mukaan mahdollisimman vähän ja oon onnistunut mielestäni siinä hyvin, koska en edes omista kovin paljoa niin mikään kauheen vaikea tehtävä se ei oo. Otan mukaan vaatteita, mitä käytän eniten täällä Suomessakin ja sitten muutamia vähän huonompia, mitkä voi sitten heittää pois, kun ostaa Jenkeistä uusia. Varmaan kaikille on mukavampaa, jos laitan mukaan otettavista vaatteista kuvat enkä kirjoita mitään pitkää listaa niin nuista sitten näkee paljonko otan mukaan ja mitä. Kuvista puuttuu tosin yökkärit, alusvaatteet, sukat ja bikinit, mutta niitä en kokenut kauheen tarpeelliseksi kuvata.. Muutama vaate on vielä vähän kysymysmerkkinä eli saatan vielä lähtiessä ottaa jotain mukaan, jos tilaa jää. Ainakin jotain peruspaitoja otan ehkä muutaman lisää varsinkin, jos shoppailupaikat on kaukana hostperheen luota. Nyt kuitenkin takaisin siihen, mitä ainakin otan mukaan!



 

Niinku kuvista näkyy niin kovin paljoa ei tuu mukaan. Tilaa tulee viemään kaikki muutkin tavarat niin ei sinne loppujenlopuksi kauheasti enempää mahtuiskaan. Tarkoituksena on ostaa Amerikan puolelta lisää ja ostoslistalla tärkeimpinä on ainakin uudet shortsit, lenkkarit ja jotkut kesäkengät. Ja mitään talvivaatteitakaan en ota Suomesta mukaan vaan ostan sitten sieltä, kun/jos tarve vaatii. Vaatteiden lisäksi pakkaan tietenkin kaikki hygieniatarvikkeet, hiusjutut, tarvittavat paperit (joita on miljoonakakssataa), tietokoneen, tuliaiset yms. Laukkuja otan mukaan yhden ison, joka menee ruumaan ja sitten käsimatkatavaraksi pienemmän vedettävän lentolaukun ja vielä käsilaukun. En usko, että painoraja tai tilan rajallisuus tulee vastaan, koska noi kaikki on tosi tilavia ja iso matkalaukku on tyhjänä melko kevyt.


Pakkaamisen lisäksi mulla on enää ihan muutama juttu tehtävänä ennen ku oon kokonaan valmis lähtemään, mutta osan niistä voin tehdä vasta, kun saan sijoitustiedot. Oon saanut kuitenkin to do -listalta hyvin kohtia yliviivattua ja muutenkin tuntuu, että oisin jo ihan valmis lähtemään, vaikkei se vieläkään iha todelta tunnu. Ensimmäiset Upilaiset lähtivät matkaan jo viikko sitten ja siitä vasta lähtemisen halu kasvoikin. Ei tarvitse enää kauan odotella, että oon itsekin lentokentällä aloittamassa sitä niin kauan odotettua vaihtovuotta!

- Carla

8 kommenttia:

  1. Tuntuu niin hassulta et sun pitää pakata ja et ees tiiä meetkö Texasiin vai Maineen!:D Mut rispektit sulle, oot just soppelisti saanu kamaa mukaan! Mulle toi pakkaaminen tulee olemaan one biiiiiig problem...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kieltämättä tuntuu vähä oudolta pakata vaikkei ees tiiä mihi on menossa :D Mutta kyllähän siellä joka paikassa on kesä sillon ku mennää nii ei nyt nii suurta eroo siinä oo:) ja alota vaa pakkaileen ajoissa nii selviit! :)

      Poista
  2. Mikä päivä sul oli lähtö? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo vielä sijoitustietoja niin en tiiä lähtöpäivääkään :/ Sen takia pitää pakata jo valmiiksi, että jos tulee äkkilähtö :D

      Poista
  3. Kyllä ne tiedot sieltä vielä tulee! ;) toviottavasti sulla tulee olemaan mahtava vuosi, minä ainakin jään seurailemaan mielenkiinnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla:) varmasti tulee olemaa ikimuistoinen ja ainakin tosi erilainen vuosi!

      Poista
  4. Tästä postauksesta oli ihan älyttömästi apua, kun lähtöön enää viis päivää ja pakkailu tuottaa niin paljon tuskaa. Pitää vaa muistaa, että siellä päässä tulee kuitenkin osteltua ihan riittävästi vaatteita, että ei Suomesta tarvii oikeesti niin paljoa mukaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tosi kiva kuulla että tästä oli apua! :) Ja niin kannattaa todellakin valita vaan ne suosikit mukaan, joilla pääsee alkuun ja vuoden lopuksi varmasti kiität itseäs :D Hyvää vaihtovuotta sullekin! :)

      Poista