lauantai 25. lokakuuta 2014

EIHS Spirit Week and Homecoming (+video)

Tällä viikolla täällä meilläkin oli vihdoin homecoming viikko eli joka päivälle oli eri pukeutumisteemat ja ne oli seuraavanlaiset:

Monday: Band/concert T-shirt day
Tuesday: Superhero day
Wednesday: Dress to impress
Thursday: Twin day
Friday: EI (East Islip) pride

Maanantaina ja tiistaina en pukeutunut, koska en vaan yksinkertasesti omista mitään mitä oisin voinu käyttää. Maanantaina kovinkaan moni ei ollut muutenkaan pukeutunut, mutta tiistaina monilla oli paitoja eri superhero-logoilla ja jotkut oli pukeutuneet ihan kunnon naamiaisasuihinkin. Keskiviikko oli ylivoimaisesti suosituin päivä, mutta pukeutuminen ei tosiaan mennyt ihan nimen mukaisesti haha. Monet oli toivonut, että joku päivä spirit-viikosta olis ollut pyjama day, mutta koska sitä ei sitten ollut niin seniorit päätti pukeutua keskiviikkona pyjamaan ja siihen kyllä oli sitten panostettukin! Melkeen kaikki seniorit tuli yökkäreissä kouluun ja itekin laitoin vaan yökkärihousut jalkaan. Aluksi tuntu kyllä niin oudolta olla koulussa yökkärit päällä, mutta loppujenlopuksi oli ihanan rentoa. Torstaina sitten oli twin day ja pukeuduttiin kahden mun kaverin kanssa flanellipaitoihin ja farkkuihin, mutta ei sitten saatukaan ihan samanlaista lopputulosta ku oltiin ajateltu hahah. Oh well, ainakin yritettiin! Vaikka meijän koulussa tää spirit week ei mikään ihan kauheen iso juttu ollutkaan, niin musta ainakin oli tosi kivaa ja oli taas yks hauska amerikkalainen kokemus lisää!

 
Seniors dress to impress

 Flannel triplets: Allison, Hunter and me


Perjantaina sitten oli EI pride -päivä eli koulun värejä päälle! Melkein kaikki oli pukeutunut tätä varten ja joillakin oli myös hiuksissa ja kasvoissa punaista ja valkoista. Taas yksi niistä päivistä, kun tuntu että eläis jossain jenkkileffassa. Kaikki tunnit oli lyhyempiä kuin normaalisti ja vikalla tunnilla otettiin liikuntasalissa senioreiden kanssa class of 2015-kuva. Sen jälkeen jäätiin saliin oottelemaan muita ja sitten meillä oli pep rally eli orkesteri soitti ja esiteltiin homecoming king ja queen ehdokkaat sekä kaikki varsity urheilijat. On kyllä aika huikeeta, että tollanen saadaan koulussa järjestettyä ja tunnelma oli niin hyvä, Suomessa tota ei vois ikinä tapahtua :D

Tänään eli lauantaina viikko huipentui homecoming-paraatiin ja futispeliin, jossa kruunattiin homecoming king ja queen. Itse menin peliin parin mun kaverin kanssa, mutta peli alkokin aikasemmin kuin luultiin ja myöhästyttiin ihan kunnolla. Missattiin myös ihan tarkoituksella paraati, joka oli jo aamulla ennen peliä, koska se ei kuulema oo mitenkään erikoinen. Ehdittiin nähdä pelistä siis noin puolet, mutta oon ilonen että mentiin kuitenkin. Tää oli siis mun eka jenkkifutis peli ja olin kyllä aika confused (en keksi yhtäkään tota vastaavaa järkevää suomenkielistä sanaa...) niiden sääntöjen kanssa, mutta kyllä silti jotain tajusin :D Oisin kyllä muiden vaihtareiden hehkutuksen perusteella oottanut tuolta peliltä parempaa tunnelmaa, mutta ihan hyvä se oli kuitenkin. Loppujen lopuksi meidän koulu hävisi tasan yhdellä pisteellä ja varsinkin pelaajista näki, että oli aika iso pettymys, kun melkein kaikki muut pelit on kuitenkin voitettu. Häviöstä huolimatta oli kiva päivä ja koko viikko muutenkin! Lopussa vielä linkki videoon pep rallysta ja homecoming pelistä. Toivottavasti myös toimii...

 

Go EI, Go Redmen !
-Carla

4 kommenttia:

  1. I so feel you with that "confused" thing...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja ei oo muuten ainoo sana jolle ei keksi järkevää suomennosta...

      Poista
  2. Moikka, laitoin sulle facebookissa viestiä mutta meni varmaan sinne muut kansioon. Toivottavasti ainakin tuli oikeelle henkilölle:)

    VastaaPoista