tiistai 28. lokakuuta 2014

The second month in pictures


1. Just tällasen syksyn oon aina halunnut kokea, vähän eri kuin Suomen pimeys ja vesisade 2. Siskon tekemä halloweenkakku 3. Viikonlopun herkkuaamupalaa, omenapannaria ja kahvi 4. Viimenen peli :(

 1. The blondes, Olivia & me. 2. Brianna and me :) 3&4. Hohtominigolfia muutaman vaihtarin kanssa

 
1,2,3&4. This is what I do in school... Suurimmaksi osaksi vaan kaikkea kivaa ja sitten enkussa ja yhteiskuntaopissa palautan välillä vaan tyhjiä kokeita, kun en tajua mitään. Meillä on oikeesti siis tosi vaikeat aiheet molemmilla tunneilla, mutta onneksi opettajat ymmärtää ja antaa mulle ihan hyviä arvosanoja jo pelkästä yrittämisestä.

1. Shoppailua.. Nuo ostarit on niin kivoja ku ne on monesti rakennettu silleen, että ne näyttää tuommosilta pieniltä kaupungeilta. 2. Lämpimät ilmat jatkuu vieläkin, en valita! 3. Monesti viikonloput tai ainakin sunnuntait kuluu tekemättä mitään, mutta enpä valita kauheesti siitäkään 4. Applebee's nimisessä ruokapaikassa muutaman kaverin kans

 1. Kausi ohi :( gonna miss you girls! 2. Syksy <3 3. Tätä yhtä tulee kyllä ikävä :/ 4. Haha texting with my American friend..go Hunter!

1,2,3&4. Eilen illalla oli kauan odotettu Demin keikka ja oli kyllä ihan huippua! Muutenkin Brooklynissa, missä tää keikka oli, oli tosi ihanan näköstä ja taas tuntu ihan epätodelliselta, että asun nyt täällä.

Tänään tuli tasan 8 viikkoa täyteen täällä Amerikan mantereella ja en voi muuta sanoa kuin, että aika menee ihan hullua vauhtia! Niin paljon kaikkea on koettu, mitä ei varmaan ikinä ois Suomessa tullut vastaan ja paljon on vielä edessä. 
Varmaan ensi viikolla muutan sitten sinne uuteen host-perheeseen ja moni asia mihin oon jo ehtinyt tottua menee uusiksi ja se kieltämättä jännittää. En oo myöskään vielä tavannut tätä uutta perhettä eli oon aikalailla aloituspisteessä uudestaan paitsi koulu tietysti pysyy samana. Uudet hostit on kuitenkin kuulema tosi innoissaan musta, mikä oli kiva kuulla :)

-Carla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti