tiistai 23. joulukuuta 2014

December through my phone

1. Sunnuntaiajelulla Chipotle-ruoan kanssa w/ Miisa 2. Sairaana taas... Onneksi ei mikään ihan tappoflunssa kuitenkaan tällä kertaa iskenyt 3. Koko viime viikko katsottiin Foods -tunnilla leffaa ja opettaja on vaan tehnyt meille mitä erikoisempia "herkkuja". 4. Shopping with Ally (and Hunter)

1. Viime kouluviikko yhteen kuvaan tiivistettynä 2. Go Islanders! 3. Suurimmaksi osaksi jouluvalot on täällä aina jotain ihan hulluja, mutta sitten on myös tällasia jotka oikeesti on tosi kivan näköisiä! 4. Peli-ilta

1. Saatiin meidän field hockey vaatteet ja nuo on kyllä niin kivat! 2. Food 3. Eilen posti toi mulle kaks pakettia Suomesta ja kyllähän siinä pari kyyneltä taas vuodatettiin, kun muutenkin lähiaikoina ikävä kotiin on ollut kovempi.. 4. Christmas tree @ Rockefeller Center

1. Host brothers & me :) 2. Joulunaika ei oo vaihtarille välttämättä sitä kaikista mukavinta...  3. Täällä sää vaihtelee tosi paljon ja vaikka edellisenä päivänä oiskin ollut nollassa niin seuraavana päivänä voi olla taas yli +10 4. Laulutunnilla

1. City sunnuntaina 2. NBC studios, ois vaan pitänyt olla päivää aikaisemmin liikenteessä... 3. Aamupalalla starbucksissa, nuo holiday season kahvit on parasta 4. En tiiä miten selviän sitten Suomessa ilman näitä kauppoja

Heipä hei taas! Ajattelin nyt tulla puhelinkuvien avustuksella kertomaan kuulumisia vielä kerran ennen joulua. Fiilikset on viime postauksesta parantuneet jo paljon, vaikka kyllähän näin joulunaikaan kotiin kaipaa koko ajan enemmän tai vähemmän. Onneksi posti toi kuitenkin eilen vähän suomiherkkuja piristämään! Viime viikko koulussa oli melko rento, monella tunnilla ei enää opiskeltu vaan katsottiin vaan leffoja tms. 
Viikonlopun vietin kokonaan Miisalla, tosin paljon mitään ei tehty, koska Miisan piti olla töissä ihan lauantai-iltaan saakka. Sunnuntaina sitten herättiinkin aamulla aikaisin ja otettiin taas juna kohti cityä. Tällä kertaa meillä ei ollut mitään sen erikoisempia suunnitelmia, vaan käveltiin vain ympäri kaupunkia, käytiin tsekkaamassa Rockefellerin iso joulukuusi ja poikettiin muutamassa kaupassa. Yhdessä kaupassa kuulin yhtäkkiä mun selän takana jonkun puhuvan suomea ja vähän aikaa meni ennenkuin kunnolla edes tajusin mitä kieltä se on hahah. Tuntui kyllä hassulta kuulla jonkun muunkin puhuvan suomea (Miisan ja itseni lisäksi siis) eka kertaa moneen kuukauteen.
Eilen meillä oli sitten viimeinen koulupäivä ennen Christmas breakiä ja noin puolet oppilaista oli päättänyt jo jäädä lomalle. Meillä muilla oli kuitenkin koulussa pyjama & sweatpants day ja kaikki olivat kyllä pukeutuneet! Hassua, että itsekin oon jo ihan tottunut siihen, että koulussa voit hyvin olla vaikka millä batman onesieilla ja pinkeillä pyjamoilla, vaikka Suomessa sitä ei tapahtuisi sitten ikinä. Monilla oli myös vaikka mitä laulavia tonttulakkeja päässä ja vilkkuvia jouluvaloja kaulassa.
Huomenna eli jouluaattona meille tulee hostien sukulaisia kylään ja joulupäivänä ollaan vaan perheen kesken kotona ja amerikkalaiseen tapaan aamulla herätään aikaisin avaamaan lahjoja, jotka yön aikana ilmestyvät kuusen alle. Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten vasta joulun jälkeen, joten nauttikaa te siellä Suomessa ihanasta, lumisesta joulusta!

Hyvää Joulua!
Merry Christmas!

Ps. Kysymyspostauksen kysymyksiin vastailen todennäköisesti tammikuun puolella, joten vielä ehtii jättämään kysymyksiä. Ko. postaukseen pääset tästä.

-Carla

1 kommentti: