maanantai 11. elokuuta 2014

The tans will fade but the memories will last forever

Nyt kun kaverit alotti syksyn ekan kokonaisen kouluviikon niin mustakin alkaa oikeesti tuntua siltä, että kesä on ohi. Illat on jo pimeitä ja viileitä ja vaikka mun loma jatkuu vielä niin pakko se on vaan myöntää, että kesä on lopussa. Niin hullua kuin se onkin. Joka vuosi kesä tuntuu menevän ohi nopeemmin ja nopeemmin.

 
"Every summer has it's own story."  Niin totta. Suoraan sanottuna en odottanut tältä kesältä juuri mitään muuta kuin syksyn odottamista ja panikoimista etukäteen, mutta se olikin jotain niin paljon enemmän. Ihan loistavat pari kuukautta Suomessa ennen kuin jätän tämän maan vähäksi aikaa. Vietin aikaa ihmisten kanssa, joita tuun kaipaamaan ja kävin paikoissa missä oon halunnut käydä. Löysin täysin uusia puolia Suomesta, mitä en ole ennen edes tajunnut. Eka kuukausi meni töissä, mutta sekin osoittautui tosi helpoksi ja ihan kivaksi hommaksi ja siitäkin jäi hyvä muisto.

Montaa päivää en heinäkuussa oo viettänyt kotosalla telkkarin tai tietokoneen edessä vaan oon oikeesti tehnyt paljon kaikenlaista. Käynyt mökillä ja uinut järvessä ja samalla tajunnut kuinka paljon siitä paikasta tykkään. Rapsutellut ja leikkinyt koiran kanssa ja syönyt paljon mansikoita ja vesimelonia. Oon yökyläillyt kavereilla ja ollaan juteltu syvällisiä yöhön asti tai sitten vaan naurettu happea saamatta tunti putkeen eikä kukaan tiedä edes mille nauretaan. Oon istunut lukuisia tunteja junassa ja kiertänyt Suomea. Yhden kaverin kanssa ajeltu huviksemme ympäri kylää ja lämpimänä aamuna uitu saareen. Toisen kaverin kanssa koettu ekat festarit ja biletetty täysiä eturivissä Cheekkiä ja Robinia. Kavereiden kesken lähdetty mökkireissulle, soitettu musiikkia autossa täysillä, uitu keskiyöllä, kun oli ihan hiljaista ja maattu samassa sängyssä yhdessä läjässä. Perheen kanssa käyty Lapissa ja otettu siskon ja kaverin kanssa aurinkoa veneen katolla. Ei mitään suurta ja erikoista vaan paljon pieniä, hyviä asioita. Sanoisinko, että aika täydellinen kesä.



- Carla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti