maanantai 24. marraskuuta 2014

Weekend (VIDEO)

Viikonloppuna tuli tosiaan tehtyä taas vaikka mitä ja varsinkin lauantai oli kiva päivä! Kaikki se kävely ja ulkona oleminen kylläkin kostautui ja tänään oon taas kotona sairaana, koska tää flunssa ei vaan tunnu helpottavan... Oli kuitenkin sen arvoinen viikonloppu!

Perjantaina koulussa mun ei tarvinut mennä yhdellekään tunnille vaan oltiin foods-luokan kanssa köksänluokassa koko päivä ja valmistettiin thanksgiving-ateria. Iltapäivällä kaikki opettajat ja jotkut oppilaiden vanhemmat tulivat syömään ja saatiin kyllä itsekin syödä enemmän ku tarpeeksi! Koulun jälkeen en tehnyt oikeastaan mitään, mutta illalla mentiin hostien kanssa ajelulle ja ajettiin läpi sellasesta puistosta, minne rakennetaan joka vuosi hienot jouluvalot ja oli kyllä kivan näköistä :)


Lauantaina oli taas aikainen herätys ja lähdettiin Miisan kanssa junalla kohti cityä. Perille päästyä lähdettiin tallustamaan kohti Times squarea ja siellä vähän aikaa hengailtua lähdettiin 5th Avenuen ja muutaman kaupan kautta Central parkkiin. Oli jotain niin ihanaa, kun istuttiin vaan Central parkissa kalliolla auringon paisteessa ja katseltiin niitä isoja rakennuksia. Edelleen on välillä vaikea uskoa, että on oikeesti täällä eikä sanat riitä kuvaamaan kuinka paljon rakastan tätä paikkaa ja etenkin cityä. Varsinkin kun mentiin vielä illasta top of the rock-näköalapaikkaan ja näin ne kaikki kaunpunginvalot sieltä ylhäältä niin rakastuin vaan lisää. Illalla sitten otettiin juna takaisin kotiin.

 
 
 

Sunnuntaina heräsin jälleen aikaisin, tällä kertaa lähdettiin hostien kanssa autolla kohti Pennsylvanian osavaltioita ja Sesam street-huvipuistoa. Paras osa koko päivästä oli kolmen tunnin automatkat ja kivat maisemat, mutta ihan mukavaa siellä puistossakin oli, vaikka se olikin ehkä vähän enemmän pikkulapsille tarkoitettu. Illalla tultiin taas myöhään takaisin, mutta tänään aamulla jäinkin kotiin nukkumaan kurkkukivun kanssa. 
Huomenna tiedossa field hockey-joukkueen award dinner ja sitten keskiviikkona taas nokka kohti cityä mun ekan host-perheen kanssa!


Loppuun vielä video lauantailta, toivottavasti tykkäätte!
http://youtu.be/q_rkZZ60Gaw

 -Carla

2 kommenttia:

  1. Ai kamala, miten oon joka videopätkässä suu auki..?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep sulla oli tuo sama ilme joka ikisessä videossa xd

      Poista