perjantai 9. tammikuuta 2015

Paluu arkeen

Ensimmäinen kouluviikko loman jälkeen alkaa olla jo takana päin ja arkeen on ihan virallisesti palattu. Koulussa en kylläkään itse ollut kuin kolme päivää, koska flunssa iski takaisin ja sen ansiosta oon joutunutkin taas vaan makaamaan sängyn pohjalla ja käymään lääkärissä hakemassa lääkkeitä tähän jatkuvaan sairasteluun. Vähän harmi, että just vaihtovuoden aikana pitää iskee tällanen pitkä tauti, mutta eipä sille mitään voi. Eiköhän tää tästä jo kohta ala lähtemään!


Kuten kuvasta näkyy, tällä viikolla saatiin täällä New Yorkissakin lumi maahan. Täytyy kyllä myöntää, että mielummin oisin sen lumen ja pakkasen skipannut kokonaan tänä vuonna, mutta kyllähän tuo toisaalta ihan nätiltä näyttää ja tulee ainakin kotoisampi olo hah. Koulua meillä ei kuitenkaan oo suljettu tämän takia ja kaverit sanoivatkin, että meidän koulua ei suljeta lumen tai kylmyyden takia juuri koskaan eli saapa nähdä tuunko yhtäkään snow dayta kokemaankaan!


Muutaman viikon päästä meillä alkaa vihdoin stage crew koulun musikaalia varten ja oon niin innoissani, kun saan taas iltapäiviksi tekemistä ja pääsen tutustumaan uusiin tyyppeihin sekä viettämään aikaa nykyisten kavereiden kanssa! Stage crewssa me siis rakennetaan lavasteet musikaaliin, hoidetaan mm. ääni- ja valojutut, avustetaan esiintyjiä ja tehdään aikalailla kaikki muutkin valmistelut sitä varten. Meidän koulussa kuulema musikaalit on aina olleet tosi hyviä ja esiintyjät tosi lahjakkaita, joten tosta tulee varmasti tosi kivat pari kuukautta!

Näistä kuvista näkeekin kuinka paljon sää täällä vaihtelee, kaikki kolme on otettu alle 2 viikon sisällä!

Ylipäätään täällä menee ihan hyvin, ehkä mieli on vielä vähän matalalla joulun ikävän jäljiltä, mutta kaikki varmasti alkaa vaan parantumaan kesää kohti. Vähän alkaa jo jopa pelottaa, että oon jo melkein puolessa välissä mun vaihtovuotta. Vaikka aina muiden vaihtariblogeista luinkin, että aika menee tosi nopeasti niin ei sitä voi edes kuvitella kuinka nopeasti se oikeasti täällä menee! 4 kuukautta on mennyt ihan silmänräpäyksessä ja kevät tulee menemään ohi vielä nopeampaa. Samalla myös pelottaa, että aika loppuisikin "kesken" enkä ehtisikään saavuttaa ja kokea kaikkea mitä haluaisin, vaikka paljonhan olen jo tähänkin mennessä saavuttanut. Etenkin kun nyt keväällä on tulossa muutamia kivoja juttuja, mitä odotan jo innolla ja kesällä edessä on prom ja graduation niin aika tulee menemään ohi tosi nopeasti. Koitan kuitenkin parhaani mukaan olla ottamatta mitään paineita ja vaan elää täysillä tämä loppuaika täällä ja ottaa siitä kaikki irti. Onneksi on kuitenkin vielä puoli vuotta jäljellä!

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

-Carla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti