perjantai 5. syyskuuta 2014

Tuliaiset

Nyt kun oon tänne perheeseen päässyt ja tuliaiset jakanut voisinkin kertoo vähän niistä lisää. Ihan hirveesti tuliaisia en saanut mahdutettua mukaan eikä niitä nyt muutenkaan mun mielestä tarvi ihan kauheasti raahata, ajatus on tärkein :) 

 
 

 
Host-vanhemmille ostin siis kuvissa olevat jutut. Halusin ostaa vähän eri suomalaisia merkkijuttuja ja oikestaan Marimekko on ainut jota olisin halunnut myös viedä, mutta se nyt sitten jäi. Tuliaisia hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota hostien harrastuksiin tai mielenkiinnon kohteisiin ja ostaa jotain niihin liittyvää, jos mahdollista. Itse en keksinyt oikeen mitään niihin liittyvää niin hankin sitten vaan jotain ihan perusjuttuja. Muumipyyhkeistä tykättiin erityisen paljon ja Fazerin suklaata ja Jenkki-purkkaa halutaan jo lisää :D Salmiakin ostin ihan vaan maistiaisiksi ja sainki sitte loppujenlopuksi kaikki itelleni haha.




9-vuotiaalle host-siskolle vein sitten nämä jutut. Paljon muumia, angry birds-karkkia (olin kyllä yllättynyt, että sisko ei ollut edes kuullut angry birdsistä aikasemmin) ja Mauri Kunnaksen kirja. Tuo kirja on kyllä tarkoitettu niin, että tuosta oppis englantia, mutta kaipa se toimii toisinkin päin. Ylipäätänsä kaikista tuliaisista tykättiin kovasti, mutta Fazerin suklaa oli kyllä kaikkien suosikki!

-Carla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti