maanantai 15. syyskuuta 2014

Weekend

Viime viikonloppu meni ohi suorastaan pelottavan nopeasti ja tuntuu ihan kuin sitä ei ois tässä välissä ollutkaan. Anyway, mulla oli kivaa, pääsin vihdoin täällä kunnolla shoppailemaan ja oli myös aikaa rentoutua. 

 Perjantaina koulun ja ekojen field hockey -treenien jälkeen mua tultiin hakemaan koulusta, ajettiin hakemaan aivan ihanat smoothiet ja mentiin kotiin. Koko iltana ei tehtykään sitten muuta kuin hengattiin vaan kotona ja menin tosi aikasin nukkumaan, koska olin niin väsynyt koulupäivän jäljiltä. Field hockey -reeneissä pääsin ekaa kertaa urheilemaan flunssan jälkeen ja vaikka itse reenit ei mitkään raskaat olleetkaan niin nekin vei voimat aika tehokkaasti. Field hockeysta voin kertoa tarkemmin sitten ihan omassa postauksessa, kun pääsen itsekin siihen mukaan vielä paremmin, mutta sen verran voin sanoa, että mukavaa oli ja alan nyt sitten pelaamaan sitä :)

 Breakfast
 Mall

 Shoppailuevästä 
(Anteeksi kännykkäkuvat..)

Lauantaina oli niin ihana nukkua taas niin myöhään kuin halusi ja juoda aamukahvit sängyssä peiton alla niinku näillä on tapana. Aamupalaksi host-dad haki tuoreita bageleita ja appelsiinimehua ja sen jälkeen hän heitti mut meksikolaisen vaihtarin Yolandan luokse. Sieltä mentiin sitten Yolandan kanssa ostoskeskukseen ja täytyy kyllä sanoa, että Amerikassa ne on ihan täysin omaa kokoluokkaansa. Saatiin helposti kulutettua tuolla koko päivä ja illalla tuntui kyllä jaloissakin.

  Tuolla paikassa, mihin me mentiin, oli kaikki ihanat kaupat ja jos oisin miljonääri niin voisin kyllä helposti tyhjentää ne kaikki. Onneksi täällä on myös pääosin tosi halpaa. Löysin aika hyvin juttuja, mitkä tulee todella tarpeeseen, mutta vieläkin tarvisin lisää vaatteita, niitä kun en paljoa mukaan ottanut. Täällä myös sää on alkanut kylmenemään tänä vuonna tosi aikaisin ja itse pakkasin enimmäkseen vain kesävaatteita.. Onneksi mulle ei oo mikään ongelma lähteä täällä shoppailemaan millon vain vähän lisää. (tai ainakaan niin kauan kun se ei oo ongelma äitille...heh)

 

Saturday's dinner

Eilen eli sunnuntaina oli vaan rentoilupäivä. Olin kotona, kuuntelin musiikkia, otin kuvia photography-tuntia varten ja illalla käytiin ruokaostoksilla ja tehtiin illallista. Tällä viikolla luvassa ei oo ainakaan tietääkseni mitään kovin erikoista, paitsi viikonloppuna mennään karnevaaleille hostien ja Yolandan kanssa ja luultavasti nään siellä koulukavereitakin.

 Muita kivoja, tässä lähiaikoina tapahtuvia juttuja on homecoming, halloween, ens viikon neljän päivän loma ja ensi kuussa Demi Lovaton keikka. Mennään tonne keikalle host-momin, host-siskon ja luultavasti Yolandan kanssa ja oon niin innoissani!! Lämppärinä tolla keikalla on Christina Perri, josta tykkään kans ja samalla pääsen vähän matkustamaan nimittäin mennään tolle keikalle joko Nyciin tai sitten New Jerseyn osavaltioon.

Ps. Jos teillä lukijoilla on jonkinlaisia toiveita minkälaisia postauksia haluaisitte täällä nähdä tai mistä aiheista tahtoisitte kuulla lisää, niin laittakaa kommenttia tulemaan! Koitan niitä sitten parhaani mukaan toteutella :)

-Carla

4 kommenttia:

  1. Ois kiva jos voisit jossakin postauksessa kertoo tarkemmin sun host-perheestä ja jos pystyt nii ottaa kuvia talosta missä asut ja siitä ympäristöstä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sellasta postausta onkin jo tulossa, pitää vaan vielä selvitellä minkä verran hostit haluaa että tänne heistä kerron! :)

      Poista
  2. Mä olin just viime perjantaina Demi Lovaton keikalla täällä Raleighissa ja oli kyl ihan huippuhyvä keikka, oon iha innoisaan sun puolesta! Ja tääl kyl todellaki menee viikot ja varsinki viikonloput ihan supernopeeta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, aika hyvä sattuma! En kyllä jaksa oottaa, niin siistiä päästä näkemään Demi livenä! ja jep niin tekee, kohta ollaan jo takas Suomessa :D

      Poista